T.A Tilikontrolli Oy on perustettu 15.11.1990 ja rekisteröity kaupparekisteriin 13.02.1991.

Liikeideanamme on tarjota yrityksille monipuolinen taloushallinnon palvelukokonaisuus. Tavoitteenamme on omalla toiminnallamme antaa yrityksille ja yrittäjille yksilöllistä palvelua ja luoda mahdollisuudet menestykselliseen toimintaan.

Yhtiömme toimitilat sijaitsevat Kalajoen keskustassa osoitteessa Pohjankyläntie 1, 85100 Kalajoki.

Haluamme palvella yrityksiä, joiden ei ole järkevää palkata yritykseensä taloushallinnon ammattilaista. Toimimme johdon tukena heidän tarvitessaan luettavaa, ajan tasalla olevaa tietoa toiminnastaan päätöstensä tueksi. Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa selviävät ne, jotka ovat tietoisia yrityksensä todellisesta tilanteesta ja riittävän ajoissa ryhtyvät toteuttamaan sen edellyttämiin toimenpiteisiin. Tämä edellyttää yrityksessä aktiivista oman toiminnan seurantaa yhteistyössä tilitoimiston kanssa.

Yrityksemme vahvuutena pidämme laajaa tuntemustamme yritysten eri kehitysvaiheista ja kykyä muuntautua yrittäjän ja yrityksen näkökulmasta tehtäviin ratkaisuihin.

Käytössämme ovat johtavien järjestelmätoimittajien tuottamat ja ylläpitämät tietojärjestelmät. Toiminnassamme panostamme hyvään yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa sekä pitkäaikaisiin ja kiinteisiin asiakassuhteisiin.