Etusivu » Historia

Historia

Tilitoimisto T.A Tilikontrolli Oy on perustettu 1990. Yrittäjinä toimivat Tuula Anttiroiko ja Juha Anttiroiko. Tilikontrollin työntekijöillä on useiden vuosien kokemus talousalan asioiden hoitamisesta. Yhtiön ammattitaitoinen henkilökunta ja laaja asiakaskunta eri toimialoilta sekä hyvät ja luottamukselliset suhteet eri sidosryhmiin takaavat turvallisen ja luotettavan ympäristön asiakkaille. Kalajoen yrittäjät ry palkitsi T.A Tilikontrollin vuoden yrittäjänä 2014. Kalajoen kaupunki palkitsi yhtiön vuoden yrityksenä 2019.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös sähköisen taloushallinnon prosessit paperilaskujen skannauksesta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja arkistointiin. Tarjoamme tilitoimistopalvelujen lisäksi asiantuntijapalveluja. Palvelun avulla hoituvat yhtiön perustamiseen, yhtiömuodon muutoksiin, verotukseen ja muuhun yritystoimintaa liittyvät asiat luottamuksellisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Palvelukonseptiimme kuuluvat myös perintäpalvelut sekä isännöintipalvelut, joita tarjoaa samaan yrityskokonaisuuteen kuuluvat Perintätoimisto Reskont Oy sekä Asuntotaito Oy.

Asiakaslähtöisen palvelukonseptimme mukaisesti palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Yhtiön palveluja on kokoajan kehitetty asiakaan tarpeet huomioiden. Sähköisten taloushallinnon prosessien myötä taloushallinto on nopeutunut ja asiakas saa päivitettyä ajantasaista tietoa aikaan ja paikkaan katsomatta.